Index Vakbarát Hírportál

Jobb lenne, ha Neymar nem térne vissza a Barcába

2019. július 1., hétfő 10:49

A spanyol futball-liga elnöke, Javier Tebas nem szeretné, ha Neymar visszatérne a Barcelonához, mert szerinte a játékos viselkedése nem tesz jó a bajnokság imázsának. 

Neymar két éve 222 millió dollárért igazolt át a francia PSG-hez, de a hírek szerint távozna a klubtól, ami valószínűleg nem is annyira ragaszkodik hozzá. A PSG-elnök Nasszer al-Khelaifi is kritizálta a brazilt, szerinte nincs helye a celebviselkedésnek a csapatban. 

„Jobban szeretném, ha Neymar nem térne vissza a Barcához. Mi mindig nagy játékosokat akarunk behozni, de ez egy másik eset, Neymar viselkedés nem tesz jó a bajnokságnak, mert végül a hírek arról szólnak, hogy a játékos ezt és azt tette. Sokat dolgoztunk azon a La Ligában, hogy fenntartsuk az értékeinket, és nem akarunk változtatni az imázsunkon" – mondta Tebas.

„Neymar nagyszerű játékos, de a viselkedés is fontos, hogy milyen értékeket közvetít a bajnokságban. Ha a pályán kívüli viselkedés nem helyénvaló, inkább ne térjen vissza a La Ligában, mert nem jó példakép" – mondta a La Liga-elnök.

Rovatok