Index Vakbarát Hírportál

Griezmann után Neymar is lógással zsarol

2019. július 8., hétfő 19:35

Antoine Griezmann után Neymar is csapata edzőtáborától távol maradva próbálja meg kierőszakolni, hogy elengedjék – jó eséllyel a Barcelonába –, legalábbis mind az Atlético Madrid, mind a Paris Saint-Germain arról adott ki hivatalos tájékoztatást, hogy sztárjuk engedély nélkül maradt távol a felkészülési időszak kezdetétől.

Griezmann még a hétvégén nem jelent meg az Atlético szezonnyitóján, így a klub fegyelmi eljárást kezdeményezett ellene. A francia válogatott csatár kapcsán régóta pletykálják, hogy a Barcelonába tart, arról is írtak, hogy július 1-jén 200 millió euróról 120 millióra esett a kivásárlási ára, és erre várt a Barcelona, de azóta sem történt előrelépés az ügyben. A távozását erősítheti ugyanakkor, hogy a múlt héten klubrekordért megszerzett João Félix hétfői bemutatásakor azonnal megkapta Griezmann 7-es mezét.

A Párizsban boldogtalan Neymar ügye hasonló – a PSG ugyan eladná, de lehetőleg nem annak a Barcelonának, ahová a brazil játékos visszatérne. Neymar hétfőn nem jelent meg csapata első edzésén, ezért a PSG „megfelelő intézkedéseket” helyezett kilátásba.

Rovatok