Index Vakbarát Hírportál

A Sevilla véresen komolyan vette a Liverpool elleni barátságos meccsét

2019. július 22., hétfő 09:46

Papíron barátságos felkészülési meccset játszott egymással vasárnap a Liverpool és a Sevilla, a spanyolok azonban láthatóan nem fogták vissza magukat: 2-1–re verték a BL-címvédőt, Joris Gnagnon pedig brutális, kiállítást érő rúgással terítette le az angolok fiatal hátvédjét, Yasser Laroucit.

A spanyolok a 37. percben szerezték meg a vezetést, miután hosszas passzolgatás után Nolito tekert szépen a kapuba egy liverpooli védőn szerencsésen megpattanó beadást, de az angol csapat még az első félidőben egyenlíteni tudott, Origi bombázott a kapuba egy szögletet követően.

A második félidő így 1-1–gyel kezdődhetett, de a Sevilla itt is egyértelműen jobban játszott a Liverpool jelentősen megfiatalított kezdőjénél, aminek végül a hajrában meg is lett az eredménye, Alejandro Pozo szerezte meg a győztes gólt a 90. 

Ezen a ponton egyébként már majdnem negyed órája emberhátrányban játszottak a spanyolok, a játékvezető ugyanis a 76. percben piros lappal kiszórta Joris Gnagnont, miután az hatalmasat rúgott a 18 éves Yasser Larouci lábába. Laroucit nem sokkal később le is kellett cserélni, Gragnon pedig a meccs után bocsánatot is kért a csúnya belépőért.

Rovatok