Index Vakbarát Hírportál

Motoros rablók támadtak Özilék kocsijára, Kolasinac szembe szállt velük

2019. július 25., csütörtök 23:43

Az Arsenal két labdarúgója, a német válogatott Mesut Ozil és a bosnyák válogatott Sead Kolasinac utaztak abban a Mercedesben, amit egy motoros bűnözőkből álló banda próbált meg erővel elrabolni tulajdonosaitól Londonban, adta hírül csütörtöki cikkében a BBC.

A közösségi médián terjedő videók szerint Kolasinac szembe szállt a felfegyverzett, késsel hadonászó elkövetőkkel, sőt az egyiküket meg is kergette a Golders Greenhez közeli Platts Lane-en.

Az Arsenal hivatalos közleménye szerint a klub felvette a kapcsolatot a játékosokkal, és mindketten jól vannak. Ez főleg Kolasinac esetében örömteli hír, a bosnyák védőt ugyanis annyira felháborították a kocsijukat feltartó rablók, hogy miután megálltak, kiugrott a kocsiból és nekitámadt a késekkel jól láthatóan felfegyverzett bűnözőknek.

A rendőrség közleménye szerint csütörtökön "bejelentés érkezett a rendőrségre, ami szerint egy motoros rablóbanda megpróbált kirabolni egy autóját vezető férfit. A sofőr és az autóban utazó másik személy sértetlenül el tudott menekülni, majd a Golders Greenben található egyik étteremből léptek kapcsolatba telefonon a rendőrséggel."

A hivatalos szervek tájékoztatása szerint egyelőre nem történt letartóztatás az ügyben. 

Rovatok