Index Vakbarát Hírportál

Griezmann már őrülten várja, hogy Messivel játszhasson

2019. július 27., szombat 15:16

Antoine Griezmann nemrég igazolt a Barcelonába, de még nem volt lehetősége együtt játszani Lionel Messivel, aki kihagyta a spanyol futballklub ázsiai túráját a Copa América miatt.

Messi tavaly a világbajnokság egyik legjobbjának nevezte Griezmannt. „A szavai nagyon boldoggá tettek. Ő a legjobb, ha valamit mond, az egész világ figyel rá. És ő ezt tudja. Ezért is tett engem nagyon büszkévé. Már alig várom, hogy végre vele játsszam" – mondta Griezmann, aki annyira belelkesült, mint egy gyerek.

„Találkozni akarok vele, meg akarom ismerni, látni akarom, hogyan edz, játszani vele, gólpasszt adni neki. Elég sokat gondolok erre, amikor az ágyban vagyok, az edzéseken, vagy videókat nézek. A filmet már megcsináltam a fejemben, és tudom, hogy jól megy megy. Ez nagyon jó lesz" – mondta Griezmann.

A francia csatár Messivel és Lusi Suárezzel lesz a támadósorban, de szerinte Ousmane Dembele és Philippe Coutinho is remek támadók.

Griezmannt Neymarról is kérdezték, hiszen vele kapcsolatban is felmerült, hogy visszatérhet a Barcelonába. A francia csatár csak annyit mondott, hogy Neymar világklasszis, illik a csapatba.

A Barcelona szombaton a japán Vissei Kobéval játszott barátságos mérkőzést. Az ellenfélnél egykori csapattársuk, Andrés Iniesta is játszott. Griezmann-nak nem sikerült a góllövés, a csereként beállt Canes Pérez két góljával nyert a Barcelona.

Rovatok