Index Vakbarát Hírportál

Az Atlético 7-3-as, megsemmisítő vereséget mért a Realra

2019. július 27., szombat 08:13

Az Atlético Madrid súlyos vereséget mért a Real Madridra egy New Jersey-ben rendezett futballtornán, az Atlético 7-3-re verte ősi riválisát.  A 65. percben kiállított Diego Costa mesternégyessel zárt.

A Real elég erős csapattal kezdett, az új igazolások, Luca Jovic és Eden Hazard is a pályán voltak, de így sem sok erőt tudott felmutatni Zinedine Zidane csapata. Diego Costa már az első percben betalált, majd jöttek sorra az Atlético-gólok. Joao Felix a 8., Angel Correa a 19. percben talált be, majd Diego Costa következett egy duplával (28., 45. perc), így már a félidőben 5-0 volt az Atléticónak.

Diego Costa a második félidőben is folytatta a gólgyártást, az 51. percben már az ötödik gólnál járt, Real az 59. percben mutatott először életjelet, Nacho szépített. 

A 65. percben újra Diego Costa volt a főszereplő, akit a realos Dani Carvajallal együtt kiállítottak, mert egymásnak mentek. 

A 70. percben Vitolo szerezte az Atlético hetedik gólját, majd a meccs hajrája már a Realé volt, Benzema lőtt be egy büntetőt, majd Javi Hernandez következett, így lett 7-3.

Zidane a nagy vereségnek nem tulajdonított túl nagy jelentőséget. „Nem kell ezt túlpörögni. Ez egy előszezoni meccs. Mindenben jobbak voltak, nincs nagyon miről beszélni. Készülünk a szezonra, nyugodtak vagyunk, kész leszünk augusztus 17-ére, az első bajnokira. De az biztos, hogy ma sok minden hiányzott" – mondta a Real edzője.

Láttuk a Realt, kerestük, hol sérülékenyek. „Megpróbáltuk megtalálni a jó helyeket, ahol kihozhattuk a labdákat, és elég pontosak voltunk, ami a futballban azért elég fontos."

Rovatok