Index Vakbarát Hírportál

Egyetlen ütéssel törte el saját csapatkapitánya orrát a Fradi csodaigazolása

2019. augusztus 1., csütörtök 17:24 | aznap frissítve

Még a saját csapattársai is jobban teszik, ha fokozottan vigyáznak magukra Franck Boli, a Fradi új igazolásának légterében. A Norvégiából vásárolt elefántcsontparti gólkirályba olyan mennyiségű átütőerő szorult, hogy még a saját csapatkapitányának is jutott belőle.

Boli átigazolása előtt bő két héttel, július 16-án játszották a Stabaek–Sarpsborg 08 mérkőzést a norvég bajnokságban. A találkozót egy viszonylag ritkán előforduló jelenet tette sokáig emlékezetessé.

A mérkőzés 20. percében a Stabaek következett szöglettel, a beívelt labda Boli felé szállt, a csatár pedig szépen emelkedett a védők gyűrűjében, ám végül a kapu fölé fejelt. Közben azonban nemcsak a Sarpsborg védőivel küzdött meg sikerrel, de a beívelést magának szintén kinéző Andreas Hanche-Olsennel is, avagy a saját csapatkapitányával.

Boli egy különösen jól sikerült könyökössel intézte el csapattársát, aki egyből elterült a gyepen, arcából dőlt a vér. A visszajátszásokból jól látszott, hogy az immár a Fradit erősítő labdarúgó milyen pusztító erejű és halálosan pontos ütést vitt be a látása holtteréből érkező Hanche-Olsennek.

A mérkőzést követően a Stabaeg orvosa megerősítette, amit a képek alapján már mindenki sejtett, a mérkőzést hosszas ápolás után folytatni tudó csapatkapitány orra eltört az ütéstől. Szerencsére a csont nem mozdult el, így Hanche-Olsennek egyetlen mérkőzést sem kellett kihagynia a csapattársa által természetesen teljesen akaratlanul okozott, roppant balszerencsés sérülés miatt.

Rovatok