Index Vakbarát Hírportál

A Fradi kitette a BL-keretből a legértékesebb játékosát

2019. augusztus 5., hétfő 16:33

Cserét hajtott végre a Bajnokok Ligája-selejtezőbe nevezett keretében a Ferencváros a Dinamo Zagreb elleni keddi selejtező előtt, ráadásul a csapat messze legdrágább játékosa, a brazil jobbszélső Isael került ki a nevezett játékosok közül. A helyére a múlt héten Norvégiából igazolt Franck Boli került.

Isael korábban szerzett eltiltás miatt nem játszhatott a selejtező első körében a Ludogorec ellen, aztán Máltára sem utazott el a Valletta elleni párharcra, ezt kisebbnek gondolt térdsérülés miatt hagyta ki. A jelek szerint viszont a vártnál komolyabb a sérülése, ugyanis a Dinamo Zagreb elleni idegenbeli mérkőzésen sem számolhatnak az NB I. és a Fradi legértékesebbjével, a Transfermarkt által 2,2 millió euróra taksált brazillal.

A Ferencváros kedden 20.00-tól játszik Zágrábban a Dinamo ellen. A Fradi továbbjutás esetén a szlovén NK Maribor és a norvég Rosenborg párharcának győztese ellen folytatja, amennyiben kiesnek, akkor pedig az izraeli Makkabi Tel-aviv vagy a litván FK Suduva lehet az ellenfelük az Európa Ligában.

A mérkőzésre nevezett FTC-keret

Kapusok: Dibusz Dénes, Gróf Dávid

Védők: Botka Endre, Miha Blazic, Eldar Civic, Abraham Frimpong, Lasa Dvali, Marcel Heister, Lovrencsics Gergő

Középpályások: Csonka András, Danilo Ihnatenko, Ihor Haratin, Sigér Dávid, Michal Skvarka

Támadók: Bőle Lukács, Franck Boli, Davide Lanzafame, Tokmac Nguen, Mikalaj Szihnyevics, Priskin Tamás, Varga Roland, Olekszandr Zubkov

via NSO

Rovatok