Index Vakbarát Hírportál

A Fradi gólkirálya átigazolhat a Honvédhoz

2019. augusztus 8., csütörtök 15:40

Visszatér Kispestre Davide Lanzafame, a Ferencváros 32 éves olasz támadója, kétszeres magyar bajnok és NB I-es gólkirály - írta a Csakfoci.hu.

A lap szerint a kispestiek vezetőedzője, Giuseppe Sannino már egy ideje szorgalmazta az olasz támadó megszerzését, és a rutinos támadó ennek a hatására is végül visszaszerződik Kispestre.

A lap úgy tudja, hogy a két klub már megegyezett a focista klubváltásáról. De egyelőre egyik klub sem kommentálta az értesülést. A Fradival a szerződése 2021 nyaráig érvényes, vagyis a Honvédnak átigazolási díjat kell fizetnie érte.

A focista a 2016–2017-es idényben bajnoki címet ünnepelhetett a Honvéddal, majd a 2017–2018-as idényben 20 találattal gólkirály lett az NB I-ben. Tavaly nyáron a kispestiektől a Ferencvároshoz szerződött, amellyel szintén bajnok lett, egyúttal 17 találattal társgólkirály.

Lanzafame tavaly a Fradi egyik alapembere volt, a mostani szezonban azonban többször a kispadon kezdett. A Ludogorec elleni mindkét meccsen például csereként ált be, ahogy a legutóbbi, Zágráb elleni BL-meccsen is.

Rovatok