Index Vakbarát Hírportál

A Felcsút példátlan helyzetkihagyó versenyt rendezett a Fehérvár ellen

2019. augusztus 12., hétfő 17:00

A Mol Fehérvár FC 2-0-ra győzött Felcsúton az NB I. második fordulójában. Bár a végeredmény viszonylag sima vendégsikert sejtet, nagyobbat nem is tévedhetnénk. A hazai csapat ugyanis végig óriási fölényben játszott, csak épp gólt nem sikerült szereznie.

A szépen felépített hazai támadások befejezése rendre látványos kudarcba fulladt. Hol a balszerencse, hol a szerencsétlenkedés állt a siker útjába.  A csodagyerek lyukat rúgott a kapu torkában, a cseh légiós a kapusba rúgta a ziccerét, a nigériai mellé, a horvát fölé, a magyar tehetség meg ki a stadionból. 

Az események a hazai csapat edzőjén is nyomot hagytak, Hornyák Zsolt kifejezetten dühös volt a végeredmény miatt.

Nem is emlékszem olyan mérkőzésre a pályafutásomból, amikor legalább 6-7 ziccert kihagyott volna a csapatom. Ez a mi tehetetlenségünk, ezen dolgozni fogunk

– nyilatkozta a lefújás után visszafogottan dühöngő szlovák szakember. Hát még ha tudná, hogy az a hat-hét ziccer valójában nyolc is megvolt. Sokat mondjuk nem számít, a vasárnapi produkciót elnézve, ha tizennyolc lehetőségük lett volna, az sem jelentett volna garanciát a jobb eredményre.

Bár a sorjázó betlik látványa megfelelő zenei aláfestéssel különös szórakozást nyújt az egyszeri szurkolóknak, a vetélytársak helyében inkább aggódnánk. Ha a felcsútiak – ne adj' isten – egyszer elkezdik berugdosni a helyzeteiket, akkor minimum dobogóesélyesek lesznek.

  

Rovatok