Index Vakbarát Hírportál

Pogba kihagyott büntetővel válaszolt Neves bombájára, csak ikszelt a ManU

2019. augusztus 19., hétfő 23:28

A Wolverhampron Wanderers hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a Manchester United csapatával az angol bajnokság második fordulójának hétfő esti mérkőzésén. A mérkőzés negatív hőse Paul Pogba volt, aki 1-1-es állásnál büntetőt hibázott, amivel jelentősen hozzájárult, hogy a United nem tudta megnyerni a mérkőzést.

A találkozót a vendégek kezdték jobban, és a vezetést is megszerezték Martial góljával, aki közelről vágta a rövid felső sarokba a labdát az első félidő derekán.

Az első fordulóban a Chelsea-t 4-0-ra elintéző manchesteriek mérkőzése azonban nem úgy folytatódott, mint sokan talán várták. Solskjaer csapata nem tudta növelni előnyét, hiába játszott jelentős fölényben az első félidőben. A második félidő tizedik percéhez közeledve pedig a hazai csapat kiegyenlített Ruben Neves oltári nagy góljával egy szögletvariáció után.

Ezt figyeljék:

 A vendégek ennek ellenére igen közel álltak a győzelemhez, ám Rui Patricio a 68. percben megfogta Pogba büntetőjét, így a mérkőzés végül 1-1-es döntetlennel ért véget.

itt

tabella

Rovatok