Index Vakbarát Hírportál

Mbappét és Cavanit is elvesztette a PSG

2019. augusztus 26., hétfő 16:04

Különös időknek néz elébe a a francia bajnok Paris Saint-Germain, miután a vasárnapi meccsükön Kylian Mbappé és Edison Cavani is megsérült, így a helyzete miatt mellőzött Neymar mellett rájuk sem számíthat a következő hetekben Thomas Tuchel vezetőedző – írja az MTI.

A két csatár vasárnap este, a Toulouse elleni bajnoki meccsen sérült meg,

Mbappé emiatt nemcsak a Bajnokok Ligája csoportkörének rajtjáról marad le, hanem a világbajnok francia válogatott két Európa-bajnoki selejtezőjéről is Albánia és Andorra ellen. A két sérülés persze így is a PSG szempontjából tűnik fájdalmasabbnak, mert ezzel az eredeti csatársorból egyetlen játékos sem maradt bevethető.

Neymart persze játszhatná Tuchel, hiszen a hírek szerint már felépült, az elmúlt napokban pedig edzett is a csapattal, de a szakember a vasárnapi meccs előtt kijelentette, hogy addig nem fogja pályára küldeni, amíg meg nem oldódik a helyzete. 

A PSG egyébként meggyőzően, 4-0–ra verte meg a Toulouse-t, miután a csereként beálló Maxim Choupo-Moting duplázott, Marquinhos is betalált, sőt, a Toulouse is besegített egy öngóllal. A párizsi csapat ezzel jelenleg harmadik a bajnokságban, de a forduló végére valószínűleg hátrébb csúsznak majd.

PSG VS Toulouse 4-0

meccs

Rovatok