Index Vakbarát Hírportál

Ibrahimovic szívesen visszatérne a Manchester Unitedhoz

2019. augusztus 28., szerda 15:47

A jelenleg az amerikai profi futball-bajnokságban szereplő LA Galaxy csapatában játszó Zlatan Ibrahimovic a BBC keddi híre szerint azt nyilatkozta, hogy szerződése novemberi lejártát követően nyitott lenne egy esetleges visszatérésre előző klubjához, a Manchester Unitedhoz.

A svéd csatár számára az MLS kihívásai alacsonyra tették a lécet, a 37 éves csatár 2018 márciusa óta 49 bajnoki mérkőzésen 46 gólt szerzett, közte számos látványosan nagy találatot.

Simán játszhatnék a Premier League-ben, szóval ha a Unitednek szüksége van rám, itt vagyok

– mondta Ibrahimovic, aki önmagához képest meglepően visszafogottan fogalmazva nem zárta ki kategorikusan azt az abszurd lehetőséget sem, hogy Zlatanra nincs szükség Manchesterben. 

Egyelőre tehát még kár lenne többnek tekinteni a dolgot puszta felajánlkozásnál, bár az is igaz, hogy a 2016-17-es szezon végén szerzett térdsérüléséig a Manchesterben 28 gólt szerző csatár akár még segíthetne is Solskjaer mester erős kezdés után erősen visszaeső csapatán. Hogy mást ne mondjunk, legalább valaki berúgná a büntetőket.

Ibrahimovic azt is elmondta, hogy most is követi a ManU meccseit, a Crystal Palace elleni hazai vereséget is látta tévén, szerinte balszerencsés volt a csapat, és minden másként alakult volna, ha Rashford büntetője bemegy. Azt is elárulta, hogy Pogbával máig tartja a kapcsolatot és gyakran beszél vele, vagy épp ad neki tanácsot, de semmi olyat nem mond neki, amit megoszthatna az újságírókkal.

Rovatok