Index Vakbarát Hírportál

Jó hír a Fradi szurkolóinak: maximalizálták a vendégjegyek árát az Európa Ligában

2019. augusztus 30., péntek 19:47

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) mai döntése alapján a Bajnokok Ligájában mostantól legfeljebb 70 euróba (23 ezer forint), míg az Európa-ligában maximum 45 euróba (14 900 forint) kerülhetnek a vendégjegyek, írja az MTI. 

"Azzal, hogy felső határt szabtunk a jegyáraknak, biztosítani akartuk, hogy az idegenben játszó csapatok szurkolói ott lehessenek a mérkőzéseken, és betöltsék a szerepüket, ami a stadionok hangulatát olyan különlegessé teszi" - mondta Aleksander Ceferin UEFA-elnök. 

Az európai futballszurkolók szövetsége üdvözölte a lépést, de még mindig túlzónak tartja a  jegyárakat. Az előző idényben a Manchester United és a Liverpool drukkerei panaszkodtak arra, hogy Barcelonában 119 eurót kértek tőlük a belépőért. 

Az UEFA pénteki döntésének örülhetnek a ferencvárosi szurkolók is. Mint korábban beszámoltunk róla, szeptember 19-én az Espanyol otthonában kezdi meg a Fradi az Európa Liga csoportmeccseit a H jelű csoportban, ahol a spanyol csapat mellett a CSZKA Moszkva és a Ludogorec ellen próbálja meg kiharcolni a továbbjutást. 

Rovatok