Index Vakbarát Hírportál

A ManUnited-támadó megállíthatatlan, csapata nem

2019. augusztus 31., szombat 15:51

Négyből a harmadik mérkőzését sem tudta megnyerni a Premier League-ben a Manchester United, szombat kora délután a 4. forduló nyitányán 1-1-et játszott Southamptonban.

a

Pedig remekül kezdett Ole-Gunnar Solskjaer csapata, már a 10. percben vezetett Daniel James nagy góljával. A 21 éves támadó nagyon kilőtte a bal felső sarkot, harmadik gólját szerezte a szezonban a negyedik meccsén. Ígéretes indítás, pláne, ha tudjuk, hogy a másodosztályú Swansea-tól mindössze 17 millió euróért szerezték meg, ami szinte aprópénznek számít a mai futballban.

Southampton vs Manchester United 1-1

A folytatásban már nem volt igazán jó a United, az 58. percben Vestergaard szép fejessel egyenlített. A vendégek azt sem tudták kihasználni, hogy a Southampton a 73. perctől 10 emberrel játszott Kevin Danso második sárgás kiállítása miatt. Maradt az 1-1, és valószínűleg az MU legnagyobb sztárja, Pogba is kidőlt sérüléssel.

A manchesteriek az első mérkőzésén 4-0-ra kiütötték a Chelsea-t, de azóta ikszeltek, kikaptak, majd most újra ikszeltek, csak öt pontjuk van. A Southampton négypontos.

a

Rovatok