Index Vakbarát Hírportál

Cristiano Ronaldo videobíró-cukkoló gólörömmel ünnepelt a Napoli ellen

2019. szeptember 1., vasárnap 09:31

A Juventus szombat este egy egészen szédületes mérkőzésen, Adamo Koulibaly utolsó pillanatokban lőtt hálószaggató öngóljával verte4-3-ra a Napolit az olasz labdarúgó-bajnokság második fordulójának rangadóján.  Sokáig úgy tűnt, a Juventus látványos erődemonstrációját hozza a címvédő és legfőbb kihívójának csatája. Cristiano Ronaldo 62. percben lőtt góljával a hazai csapat már 3-0-ra vezetett, amikor jött egy rövidzárlat, és két perc alatt kettőt faragott a Napoli, majd az bő 10 percre rá kiegyenlített. Hogy aztán a végén beüssön a dráma.

Amikor viszont Ronaldo berúgta a gólját, efféle izgalmak fel sem merültek az önfeledt ünneplésben.

A portugál a szokásos levegőben hátrafordulva beleállós gólöröme helyett ezúttal a videóbíróknak üzent, vigyorogva csitítva a közönséget, közben téglalapot rajzolva ujjával a levegőben. Utalva az első fordulóban a Parma ellen lőtt, videózás után pár centis les miatt elvett góljára.

A Juventus labdarúgója lehet, hogy kiengedte a szellemet a palackból, már ami a videobírókkal való pimaszkodást illeti, mivel a visszanézős rendszer népszerűsége távolról sem osztatlan a játékosok körében. Persze csak, amíg nem kezdenek el lapot osztani a videobíró sértegetéséért.

Rovatok