Index Vakbarát Hírportál

Lanzafame tanítani valóan fejelt saját kapujába az Újpest ellen

2019. szeptember 1., vasárnap 08:31

A Kispest Honvéd az Újpest FC elleni szombati 3-2-s győzelmével az ötödik fordulóban végre megszerezte első pontjait az első osztályú labdarúgó-bajnokságban. A mérkőzést összességében simábban nyerték a vendégek, mint az eredmény sejteti, még úgy is, hogy az Újpestre visszatérő Feczesin Róbert 4 perc után betalált. Ezt követően ugyanis a Honvéd 20 perc alatt rúgott egy hármast, és egészen a rendes játékidő végéig kényelmesen tartotta a 3-1-es vezetést.

Ekkor jött egy újpesti szabadrúgás a tizenhatos jobb oldala mellől meg jött, sőt repült Lanzafame a rövid oldalon, hogy aztán magasan szálló csukaként küldjön egy tankönyvbe illő befejezést a saját kapujába.

Mintha a vérbeli csatár annyira meg akarta volna rúgni a gólját a meccsen, hogy már az sem érdekelte, melyik kapura jön össze. Ezt persze nem gondoltuk komolyan, az viszont újfent bebizonyosodott, hogy a saját kapujánál védekező csatárban mindig benne a kockázat. A Honvéd végül kibírta újabb kapott gól nélkül a ráadás perceit, így Lanzafame bólintása némi idegeskedésénél nagyobb bajt nem okozott.

a

Rovatok