Index Vakbarát Hírportál

Neymar marad a PSG-nél, hirdeti címlapján a legnagyobb francia sportlap

2019. szeptember 1., vasárnap 12:52

Minden eddiginél nagyobb a valószínűsége annak, hogy Neymar a Paris Saint-Germain labdarúgója marad az előttünk álló szezonban. Bár az átigazolási időszak végéig még majdnem két nap hátravan , a tekintélyes L’Équipe francia sportnapilap címlapja ma óriási betűkkel hirdette, hogy a brazil támadó marad Párizsban.

A lap értesülései szerint Neymar mára értesítette döntésről a családját és a csapatát is. A francia sportnapilap vasárnapi címoldalán a brazil egykori párizsi átigazolására utaló ironikus „Se queda” cím olvasható, azaz hogy Neymar marad. Az irónia pedig onnan ered, hogy ezt posztolta a Barcelona védője, Gerard Piquet Neymarról, közvetlenül mielőtt annak idején a PSG-hez igazolt.

A L’Équipe úgy értesült, hogy Neymar is elfogadta, a nyáron már nem valósul meg az üzlet, és mostantól csak a PSG-re koncentrál. Pedig egyes sajtóértesülések szerint a brazil akár a saját pénzéből is fizetett volna 20 milliót a Barcáért. Igen valószínűnek tűnik ugyanakkor, hogy a katalánok egy év múlva ismét jelentkezni fognak volt játékosukért. 

(via NSO)

Rovatok