Index Vakbarát Hírportál

Szlovák kapus: Ha összeszedem, amit dobáltak felém, kijött volna egy vacsora

2019. szeptember 10., kedd 14:05

A kapus Martin Dubravka és a középhátvéd Milan Skriniar véleményét is idézi a Csakfoci.hu összefoglalója, amelyben a szlovákok meccs utáni reakcióit szedték össze. Hétfőn a Fradi-stadionban Szlovákia futballválogatottja 2-1-re verte Magyarországot Eb-selejtezőn.

Dubravka nyilatkozatában kiemelte, "nagyon szép volt a magyar gól", Szoboszlai Dominik "nagyon jól eltalálta a labdát". A Newcastle United kapusa a hangulatot is dicsérte, csak a himnuszuk fogadtatásával volt baja.

Remek hangulat volt, de meg kell említenem, hogy az egész meccsen különböző tárgyak repültek felém, érmék, flakonok, mogyoró. Ha mindent összeszedtem volna, kijött volna belőle egy vacsora. Csalódás, hogy kifütyülték a himnuszunkat. Tudom, hogy a futball érzelmekről szól, de ez illetlenség.

A szlovák lapok megjegyzik, hogy a két csapat márciusi meccsén Nagyszombatban a szlovák drukkerek ugyanígy kifütyülték a magyar himnuszt.

"A srácokkal egymásra néztünk, hogy szól-e a himnusz, mivel semmit nem hallottunk belőle. A győzelmünk nem csak a horvátok elleni vereségre volt jó válasz, hanem a magyar szurkolók viselkedésére is"  - mondta Skriniar.

A szlovákok a Horvátországtól szenvedett 4-0-ás zakójukat javították ki Pesten, és a csoportban megelőzték a magyarokat, ők a második, mi a harmadik helyen állunk, a horvátok az elsők.

Rovatok