Index Vakbarát Hírportál

Böde nem ünnepel, ha betalál a Fradinak

2019. szeptember 12., csütörtök 08:22

Szombaton több szempontból is különleges meccset játszik Böde Dániel, a nyáron a Ferencvárostól a Pakshoz visszatérő csatár, aki 150. paksi, összesen pedig 350. NB I.-es mérkőzésére készül, mindezt ráadásul pont előző csapata, az FTC ellen.

„Fura lesz a Ferencváros ellen játszani. Hozzáteszem, nemcsak erre a meccsre készülök nagyon, hanem az összesre. A hét közepén már alig várom a hétvégét, hogy pályára léphessek” – mondta Böde a Nemzeti Sportnak, aki a dupla jubilálás alkalmából kereste meg. Böde arról is beszélt, hogy amennyiben betalálna a szombati mérkőzésen, nem ünnepelné találatát.

A Paks elleni góljaim után sem örültem látványosan, az a legkevesebb, hogy a Ferencváros ellen sem tenném. Sokan vannak, akik még úgy is szeretnek, hogy eljöttem a kilencedik kerületből, eszem ágában sincs megbántani őket

– tette hozzá.

Böde egyébként április hatodika óta nem volt eredményes NB I.-es meccsen, de bízik benne, hogy a hatodik fordulóban megtörik a jég, csak úgy, mint a Fradiban, amikor öt sikertelen forduló után a hatodik meccsen az Eger ellen betalált.

Rovatok