Index Vakbarát Hírportál

Ancelotti kiakadt, malteros vödrök között öltöznek a Napolinál

2019. szeptember 12., csütörtök 11:25

Hivatalos közleményben fakadt ki Carlo Ancelotti, az olasz Napoli futballklub vezetőedzője a csapat öltözőjében uralkodó állapotok miatt. Ancelottinak nem a morállal, hanem a fizikai körülményekkel van gondja – a jelek szerint jogosan –, a csapat által tervezett felújítás ugyanis nem készült el időben, és jelenleg egy félkésznek is alig nevezhető öltöző áll csak a játékosok rendelkezésére. Mindezt úgy, hogy szombaton 18 órától a Sampdoriát fogadják majd.

Nincsenek szavak. Elfogadtam a klub kérését, hogy idegenben játsszuk az első két mérkőzésünket a szezonban, hogy befejezzék az ígért felújítást. Egy házat is fel lehet húzni két hónap alatt, de nekik egy öltözőt sem sikerült rendbe tenniük

– panaszkodott Ancelotti, miután megtekintette a munkálatokat. Az olasz vezetőedző azzal folytatta, hogy sokkolja a munkákat felügyelő emberek alkalmatlansága – utalva ezzel a megye, a város és az egyéb megbízottak szerepére.

Az áldatlan állapotokról a Napoli Twitteren videót is közölt, ami alapján tényleg nem úgy fest az öltöző, mint amit a rendeltetése szerint lehetne használni.

A Napoli két hétgólos meccsel kezdte a szezont, a Fiorentinát 4-3-ra verték, majd a címvédő Juventustól kaptak ki 4-3-ra. A folytatásban szombaton a Sampdoria, majd kedden a BL-győztes Liverpool ellen játszanak már a BL-ben, úgyhogy különösen égető lenne, hogy elkészüljenek az öltözők.

Rovatok