Index Vakbarát Hírportál

Huszti Szabolcs szerződést hosszabbított a Fehérvárnál

2019. szeptember 14., szombat 09:31

A Mol Fehérvár FC labdarúgócsapata a honlapján jelentette be, hogy meghosszabbította Huszti Szabolcs jövő nyáron lejáró szerződését.

Huszti 2018 februárjában szerződött klubhoz. Csatlakozása óta a Vidivel bajnok, Európa Liga-csoportkörös, majd Magyar Kupa-győztes lett. A focista eddig 41 bajnokin játszott, 7 gólt lőtt és 14 gólpasszt osztott ki, 2018-19-ben ő nyerte az NB I-es házi kanadai táblázatot. Az EL-ben betalált a Dudelange, illetve a PAOK kapujába is.

Jövő nyáron lejárt volna a szerződésem, de úgy érzem, van bennem annyi, hogy további egy évig még biztosan segíteni tudjam a csapatot. Szerencsére ez a gondolat kölcsönös volt a klub részéről is, így hamar megállapodtunk a folytatásról

- nyilatkozta Huszti Szabolcs.

Kovács Zoltán sportigazgató pedig azt mondta: "óriási fegyvertény, hogy másfél évvel ezelőtt minket választott, az azóta eltelt időben pedig mind a pályán, mind az öltözőben bizonyította, hogy nemcsak remek játékos, de remek ember is. Amikor az öltözőben olyan labdarúgók vannak, mint Juhász Roland és Huszti Szabolcs, akkor úgy vélem, minden vezetőedző és minden sportigazgató nyugodt lehet".

Rovatok