Index Vakbarát Hírportál

Terhes felesége előtt, a VIP-parkolóban fenyegették a kövesdi futballistát

2019. szeptember 16., hétfő 06:36

A Mezőkövesd középpályása, Cseri Tamás elmondta a Csakfoci.hu-nak, mi történt vele a kisvárdai győzelmük után, hogyan inzultálta őt egy szurkoló a VIP-parkolóban.

Onnan indult az egész, hogy az első félidő után az öltözőbe menet Grozav lefejelte őt, Cukalasz pedig megütötte a csapattársát, Karnitszkijt. A szurkolók azt gondolták, hogy Cseri provokálta Cukalaszt, de a felvételek ezt nem támasztják alá. Ettől még az egyikük a meccs után folyamatosan mondta neki a magáét, ő pedig arra kérte, hagyja békén, és egyébként is mi az, hogy majd legközelebb, ha odamegy futballozni, megverik.

"Az egyik szurkoló meglökött a végén. Nem is értem, a VIP-parkolóban, hogy történhet ilyen az 5 éves kislányom és a terhes feleségem szeme láttára.

Elszomorít, hogy nem voltak adottak a feltételek, hogy a játékosok nyugodtan el tudják hagyni a stadiont.

Miután az incidens megtörtént, megjelentek a szervezők. Hogy addig hol voltak, azt nem tudom, ez a stadiontól 5 méterre történt. Egy kisvárdai ismerősöm állt közénk, hogy a szurkoló ne tudjon megütni" - mondta az esetről.

A meccset a Mezőkövesd nyerte, amelyik a második helyen áll az NB I.-ben, és Cseri szerint igazságos eredmény született. A 31 éves, győri születésű játékos egyébként játszott Kisvárdán, de azt a korszakot már lezárta magában.

Rovatok