Index Vakbarát Hírportál

Messit most a combja állította meg

2019. szeptember 25., szerda 08:27 | aznap frissítve

Alighogy visszatért, ismét megsérült Lionel Messi, a Barcelona futballklub sztárja. Kedd este, a spanyol bajnokság hatodik fordulójában, hazai pályán, a Villarreal elleni meccsen dőlt ki, a hétvégén szinte biztosan nem játszhat.

2-0-ás vezetésnél, a 30. perc előtt az oldalvonalhoz sétált az ötszörös aranylabdás, és ápolást kért. Bal lábán a felső combját gyúrták pár percig, majd visszaállt. Utána még egy távoli szabadrúgást is beívelt ballal, de a szünetről már nem jött vissza a pályára, Ousmane Dembelé váltotta.

Messi újra megsérült

A 32 éves játékos épp egy hete, a Borussia Dortmund elleni, németországi Bajnokok Ligája-mérkőzésen szerepelt újra, másfél hónapos kihagyás után az utolsó 30 percre állt be. Dortmund után szombaton, Granadában a félidőben küldték pályára, kedden már kezdett.

Most nem a korábbi sérülése újult ki, akkor a vádlijával volt gond.

Ernesto Valverde edző a Villarreal 2-1-es legyőzése után elmondta, Messinek valószínűleg nincs nagy baja, leginkább elővigyázatosságból cserélték le, de többet csak a szerdai vizsgálatok után tud mondani. Az argentin adta egyébként a gólpasszt az első találathoz, szögletből, Antoine Griezmann-nak.

A spanyol lapok szerint biztos, hogy szombaton, a Getafe elleni idegenbeli bajnokin nem léphet pályára Messi. Jövő szerdán az Intert fogadja a Barca BL-meccsen.

a

Ne maradjon le semmiről!

Rovatok