Index Vakbarát Hírportál

A Barca-legenda nem lesz a klub új sportigazgatója

2019. szeptember 26., csütörtök 12:35

Carles Puyol az FC Barcelona korábbi csapatkapitánya visszautasította a klub sportigazgatói posztját, amit Josep Maria Bartomeu klubelnök ajánlott fel neki, írja az MTI.

Az egész pályafutását a katalán csapatnál töltő egykori védő csütörtökön közölte, hogy hosszas gondolkodás után hozta meg döntését.

Nehezemre esett nemet mondani, mivel szeretnék valamikor visszatérni a Barcához, de a különféle személyes projektjeim miatt nem tudnám teljes odaadással ellátni a munkát

- mondta a világ- és Európa-bajnok játékos, aki hat bajnoki címet és három Bajnokok Ligáját nyert a Barcelonával. A 41 éves Puyol a felnőtt csapatnál töltött 15 szezon után, 2014-ben vonult vissza, majd rövid ideig Andoni Zubizarreta, akkori sportigazgató segítőjeként dolgozott.

A sportigazgatói poszt július óta betöltetlen, miután Pep Segura közös megegyezéssel távozott a Barcelonától.

Puyol, a kétszeres világbajnok Cafúval együtt, pénteken és szombaton Magyarországon teqballozik a Nemzetközi Teqball Szövetség (FITEQ) meghívására, hogy a magyar fejlesztésű teqballt népszerűsítsék. A pénteki, budapesti rendezvényről az Index is beszámol majd.

Rovatok