Index Vakbarát Hírportál

Utolsó meccsén legyőzte a horvátokat az U17-es vb-re készülő magyar válogatott

2019. szeptember 26., csütörtök 21:37 | aznap frissítve

A kereken egy hónap múlva, október 26-án kezdődő brazíliai U17-es korosztályos világbajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott a keddi 4–1-es győzelem után csütörtökön is megverte a horvátokat, így sikerrel zárta utolsó felkészülési mérkőzését a torna előtt. A világbajnoki részvétel kivívásakor még U17-es, a játékosok mostani életkora alapján U18-as csapat ezúttal 2–1-re győzte le a horvát U18-as válogatottat a Nedeliscében - magyar nevén Drávavásárhelyen - rendezett találkozón.

A vezetést az első félidőben a valamivel jobban játszó hazai csapat szerezte meg egy távoli szabadrúgásból, a gólban a magyar kapus is alaposan benne volt. A második félidőben aztán nagyot fordult a mérkőzés képe, amiben komoly szerepe volt annak, hogy Preisinger Sándor szövetségi kapitány három játékosát kivéve a komplett csapatot lecserélte az első óra végére.

A magyarok egyenlítő gólját Mester Csaba rúgta a meccs 60. percében, majd szűk negyedórára rá Ominger 73. percben lőtt góljával a vezetést, és végül a győzelmet is megszerezték a magyarok.

(via NSO)

Rovatok