Index Vakbarát Hírportál

Potyagóllal nyerte sorban 16. bajnokiját a Liverpool

2019. szeptember 28., szombat 15:41

Sorban tizenhatodik bajnoki mérkőzést nyerte szombaton a Liverpool, ami a Sheffield United vendége volt a kora délutáni meccsen. Igaz, a sikerhez némi szerencse is kellett, Georginio Wijnaldum 70. perces találatában ugyanis a Sheffield kapusa, Dean Henderson is alaposan benne volt.

Wijnaldum elé egy kifejelt beadásból került a labda, az 59-szeres holland válogatott játékos pedig látva, hogy a fejes elég meredek ívben repül ki, alaposan rákészült a lövésre, és látványos kapáslövéssel vette célba a hazaiak kapuját. Bár a lövés szépre sikerült, nem volt elég pontos, pont a középen várakozó Hendersont találta el, aki a teste alatt, a lábai között beügyetlenkedte a lapos, de pattogós lövést.

Wijnaldum (Liverpool) gólja a Sheffield ellen

A továbbra is százszázalékos Liverpool természetesen vezeti a bajnokságot, ám ha nyernek még két meccset, beállíthatják a Manchester City 2017-es rekordját, amikor sorban 18 meccset nyertek. A rekordbeállításhoz a Leicester Cityt és a Manchester Unitedet kellene verni, a rekorddöntéshez még a Tottenham ellen is kellene egy siker.

stat

Eredmények

Rovatok