Index Vakbarát Hírportál

A Bruges kétszer átszaladt a Realon, de nem nyert Madridban

2019. október 1., kedd 20:34

A Bajnokok Ligájában sima három gólos vereséggel indító Real Madrid 18.55-től a belga Bruges-t fogadta. A vendégcsapat gyorsan előnybe került.

Benzemának volt egy szöglet utáni fejese az ötödik percben, de mellément, aztán a vendégcsapat egy eléggé suta góllal került előnybe.

A 9. percben jártunk, amikor a Real rosszul állított lesre, Tau remek ütemű indítást kapott, középre adott, Dennis érthetetlen mozdulatot csinált, de ezzel zavarta igazán össze Courtois kapust, és a labda a kapuba gurult. A játékvezető elsőre nem adta meg.

Lesgyanús volt az indítás, hasonlóan lesgyanús volt a beadásnál a csatár helyzete, de visszanézték, több mint egy percig tanakodtak, és végül megadták a gólt.

A spanyolok rákapcsoltak, Varane-nak volt egy rendkívül veszélyes fejese, de a kapus hárította.

A félidő vége előtt Modric labdát veszített, Dennis elfutott, amikor a tizenhatoson belülre ért megbotlott, ám ettől a kimozduló kapus felett a kapuba pörgette a labdát, máris 0-2 lett.

A spanyolok rákapcsoltak, Varane-nak volt egy veszélyes fejese, de a kapus hárította. Kroos gurítása fél métert tévedett.

A fordulás után Dennis belőhette volna a harmadik gólját, de miután Varane-t kicselezte, a félidőben becserélt kapus, Areola védett. Courtois-nak megsérült a válla, ezért nem jött ki a folytatásra.

Ramos az 55. percben egy fejessel közelebb hozta a Realt, annál a gólnál is lest intett a játékvezető, de nem volt az.

Öt perccel a vége előtt egyenlített a Real, Casemiro fejese talált utat a bal felsőbe. Akkor már emberelőnyben futballozott a hazai csapat, mert Vormer hat perc alatt szedett össze két sárgát.

A végén nyomott a Real, de a fordítás nem jött össze.

stat

Rovatok