Index Vakbarát Hírportál

20 perc alatt elvitték az 1600 jegyet a walesi meccsre

2019. október 16., szerda 11:00

A magyar szurkolók szerdán 10 órától vásárolhatták meg a jegyeket a Wales-Magyarország Európa-bajnoki futballselejtezőre. Nem tartott sokáig az árusítás, mind az 1600 tikettet elkapkodták 20 perc alatt - twittelte ki az MLSZ. 

A november 19-i mérkőzés tétje: ha Marco Rossi csapata nyerni tud Cardiffban, biztosan ott lesz a jövő évi, részben hazai rendezésű Eb-n. 

A magyar drukkerek a hivatalos mérkőzésjegyre váltható utalványokhoz a meccsjegy.mlsz.hu oldalon keresztül, valamint személyesen a TEX Bálnában, illetve országszerte a Ticket Express partnerirodáiban juthattak hozzá.

Az Mlsz.hu-n közölték, az utalványok névre szólnak, a teljes név megadása mellett a születési hely és dátum, valamint a személyi igazolvány vagy útlevél száma is szükséges volt a vásárláshoz. A jegyek egységesen 12 000 forintba kerültek. 

A megvásárolt utalványokat a hivatalos meccsjegyre a cardiffi stadion vendégszektorának pénztáránál váltják át. Kizárólag azok a szurkolók vehetik át hivatalos meccsjegyüket, akiknek adatai az utalványokon szerepelnek.

A meccs helyi idő szerint 20.45-kor kezdődik a Cardiff City Stadionban. (MTI/Index)

Rovatok