Index Vakbarát Hírportál

Újpest elleni győztes meccsen fütyülték ki a Fradit, Rebrov nem érti

2019. október 20., vasárnap 08:46

Fontos rangadót nyert szombaton 1-0-ra a Ferencváros az Újpest ellen, a találkozó egyetlen gólját Franck Boli szerezte a 23. percben, ám a győzelem kapcsán egyedül a megszerzett három pont adott okot örömre a Fradi vezetőedzőjének, Szerhij Rebrovnak. A csapat nem túl meggyőző játéka a szurkolóknak sem tetszett, hiába nyert, illetve vezetett a meccsen a Fradi, kifütyülték a játékosokat a lelátóról.

Hogy miként éltem meg a kispadon, amikor a vezetésünk ellenére fütyült a szurkolótábor? Hogy miért fütyültek, azt tőlük kell megkérdezni. Egyes játékosaim nem százszázalékos állapotban tértek vissza a válogatottból, és egy olyan védősorral kellett pályára lépnünk, amilyennel korábban még soha. Minden néző és minden szurkoló másfajta futballt szeretne látni, van, aki jobban szereti a támadófutballt, van, aki a védekezőfutballt szereti jobban

idézi a Nemzeti Sport Rebrov mérkőzés utáni nyilatkozatát.

Az ukrán hozzátette, hogy ha egy csapat sokat védekezik, akkor előbb-utóbb úgyis gólt fog kapni, és szíve szerint minden csatárát lecserélte volna, ha erre lett volna lehetősége, mert nem volt elégedett a támadójátékkal. Mint mondta, nem a csütörtöki Európa Liga-mérkőzésre pihentetett a cserékkel, akit lehozott, az nem játszott jól.

A szombati győzelme után a bajnokság második helyén álló Ferencváros október 24-én a CSZKA Moszkva vendége lesz az EL-ben.

Azzal egyébként, hogy nem kapott ki a Fradi, 50 éves klubcsúcsot döntöttek a bajnokságban, ahol már 41 mérkőzés óta veretlen az FTC.

Rovatok