Index Vakbarát Hírportál

Ibrahimovic egy lába közé markolós mozdulattal búcsúzott Amerikától

2019. október 25., péntek 13:52

Minden bizonnyal az utolsó meccsét játszotta az Egyesült Államokban Zlatan Ibrahimovic svéd focisztár, a csapata, a Los Angeles Galaxy ugyanis kiesett a rájátszásból.

Ibrahimovic szerződése pedig decemberben lejár, és a szivárgó hírek szerint a 38 éves focista vagy Európába, vagy az argentin Boca Juniorsba igazol majd, írta az Nso.hu.

A magyar idő szerint péntek hajnalban játszott meccsen Ibrahimovic gólt is szerzett a Los Angeles FC ellen, ám ez sem volt elég a továbbjutáshoz. A LA Galaxy 5-3-mal esett ki az MLS-ből (amerikai labdarúgó-bajnokság).

Ibrahimovicot a lefújás után az egyik szurkoló szidalmazni kezdte, mire a focista benyúlt a lába közé, és a farkára rámarkolva mutatott be a szurkolónak.

Mondtak nekem valamit

- kommnetálta az esetet a focista, majd beszólt az egész amerikai bajnokságra is. "Nem akarok tiszteletlen lenni, de ez olyan számomra, mint az edzés. A stadion túl kicsi, mintha csak sétálnék a parkban." A jövőjéről annyit mondott: "ha maradok, azzal jól jár az MLS, mert az egész világ követni fogja. A távozásom esetén senki sem fog emlékezni arra, hogy mi is az az MLS."

Rovatok