Index Vakbarát Hírportál

A Barcelona pontot nem, szemetet annál többet hagyott Prágában

2019. október 25., péntek 17:26

A Bajnokok Ligája csoportkörének 3. fordulójában a Barcelona alaposan megszenvedett a Slavia Praha vendégeként, Peter Olayinka öngóljának köszönhetően nyertek nagy nehezen 2-1-re.

Ahogy a pályán nyújtott teljesítményük is messze volt a tökéletestől, úgy a vendég öltözőt sem hagyták makulátlan állapotban maguk után, amikor távoztak az Eden Arénából. Balszerencséjükre azonban nem csak előbbiről, hanem utóbbiről is készült felvétel.

A Barcelona játékosai elég nagy felfordulást, rendetlenséget és valóságos szeméthegy kupacokat hagytak az öltözőben. A padlón mindenféle üres flakonok és zacskók voltak szétszórva. A játékosok a félig elfogyasztott, nem túl bizalomgerjesztő kinéztű italaikat is ott hagyták. Ernesto Valverde vezetőedző taktikai rajzai széttépve hevertek a mágnestábla körül.

Nem ez az első (és biztosan nem az utolsó) eset, amikor a Barcelona játékosai rendetlenü hagyják az öltözőt, és ez később nyílvánosságra kerül. 2017-ben hasonlóan nézett ki a Real Murcia öltözője is a két klub Spanyol Királykupa meccse után.

Azonban feltételezhető, hogy nem csak a Barcelona-játékosok rossz szokása, hogy rendetlenül hagyják az öltözőket, hanem sokkal általánosabb jelenség, és valószínűleg minden BL-meccs után lehetne ilyen felvételeket készíteni.

Rovatok