Index Vakbarát Hírportál

Szoboszlai nem büntetésnek tartja a kispadozást: Semmi különös, pihentem

2019. október 25., péntek 10:43

Szoboszlai Dominik, a Salzburg magyar válogatott középpályása nem kapott szerepet a Napoli elleni BL-meccsen, ám szerinte ez nem büntetés.

Eddig minden jelentős meccsünkön kezdő voltam, most nem történt más, mint hogy pihentem, nincs semmi különös

- nyilatkozta a Nemezti Sportnak. Szerinte aki figyelemmel követi a Salzburg szereplését, egyértelműen láthatja, hogy az edzőnk a sorozatterhelés miatt "előszeretettel rotál, és szinte sohasem lépünk pályára ugyanabban az összeállításban".

A kispadozás azért keltett nagyobb figyelmet, mert az osztrák Kronen Zeitung másnapszóvá tette az arroganciáját. "A szupertehetség az utóbbi hetekben-hónapokban számtalan átigazolási pletykában szerepelt, akár az Arsenal, az Inter vagy a Juventus kapcsán. Ez szállhatott a fejébe, mostanra a drukkerek bizalmát is elveszítette, nem fogadták jól arrogáns viselkedését" - írta a lap.

Szoboszlai szerint viszont csupán a rotációról van szó, amivel nincs probléma: "nagy céljaink vannak, nagyon sok a jó játékosunk, akik mind játszani akarnak. Ez a kulcsa a fejlődésünknek." Ugyanakkor szerinte furcsa volt a kispadról nézni a meccset: "viszont ismét rádöbbenhettem, hogy kívülről sokkal könnyebb kritizálni és észrevenni a hibákat."

Rovatok