Index Vakbarát Hírportál

Az Everton 94. perces öngóljával tette teljessé drámáját

2019. október 26., szombat 21:10

Az Everton közel érezhette magát első idegenbeli győzelméhez a Premier Leauge 10. fordulójában,  de a Brighton elleni meccs hajrája katasztofálissá vált a liverpooli csapat számára. A Chelsea gálázott a Burnley ellen.

A Brighton a 15. percben szerzett vezetést az Everton ellen, de öt perccel később egy öngóllal már egyenlő volt az állás. A 74. percben Calvert-Lewin góljával pedig már fordított az Everton. Sokáig nem vezettek, mert a 80. percben hosszas videózás után büntetőt fújtak be ellenük. A Premier League történetének első VAR-os 11-esét aztán be is lőtte Maupay. Több szakértő, például Gary Lineker szerint nem ért büntetőt az, hogy Keane véletlenül ráállt Conolly lábára.

Az Everton aztán még ennél is nagyobb csapást szenvedett el, a 94. percben Digne próbált menteni egy beadásnál, de szerencsétlenségére saját kapuba vágta a labdát, így 3-2-es vereséget szenvedett csapata.

stat

A Chelsea szerdán legyőzte az Ajaxot a Bajnokok Ligájában, most a bajnokságban folytatta győzelmi sorozatát, a Burnley ellen a hetedik nyertes meccsét vívta meg. Az Ajax ellen Pulisic csere volt, de beállásával életet vitt csapata játékába. Az amerikai futballista a Burnley ellen is nagyon élt, láthatóan élvezte a játékot. Az első félidőben két gólt szerzett, majd a második félidő elején is betalált. Willian találatával már 4-0-ra ment a Chelsea, ami a végére kicsit leengedett, két gólt is szerzett a hajrában a Burnley.

stat

 Premier League, 10. forduló:

vasárnap játsszák:

pénteken játszották:

Rovatok