Index Vakbarát Hírportál

A Fradi csapatkapitánya szerint az NB I. fontosabb, mint az Európa Liga

2019. november 5., kedd 17:53

Lovrencsics Gergő szerint ettől függetlenül örülni fognak, ha végül mégis sikerül a továbbjutás a csoportból.

Ha bajnok vagy, akkor két lehetőséged van az európai kupában szerepelni. Ezt sajnos most is bebizonyítottuk, amikor a BL-ből a Dinamo Zagreb ellen kiestünk, majd az Európa Ligában kaptunk még egy lehetőséget. Tapasztalatot kell szereznünk ebben a fél évben, ha ez egy továbbjutással párosul, akkor nagyon fogunk örülni, ezért mindent igyekszünk is megtenni, viszont nem ez az elsődleges cél, hogy nekünk most mindenképp tovább kell jutni. A bajnokság szerintem fontosabb

– ezt Lovrencsics Gergő, a Ferencváros csapatkapitánya nyilatkozta a Sport24 műsorában. Csapattársa, Botka Endre hozzátette, hogy hogy ettől függetlenül mindent megtesznek azért, hogy összejöjjön a továbbjutás az EL-ben. Szerintem bármelyik játékost megkérdeznétek, mindenki azt szeretné, hogy továbbjussunk, és minél több pontot szerezzünk. Én azt gondolom, hogy erre meg is van az esély."

A Fradi 4 ponttal harmadik a csoportjában, az Espanyolnak 7, a Ludogorecnek 6 pontja van. Az előző fordulóban idegenben győzték le a CSZKA Moszkvát 1-0-ra, csütörtökön megint az orosz csapattal játszanak, ezúttal a Groupama Arénában. A bajnokságban a Fehérvárral és a Mezőkövesddel holtversenyben áll az első helyen a Fradi. 

Rovatok