Index Vakbarát Hírportál

Diego Maradona szerint ő egyáltalán nem haldoklik

2019. november 6., szerda 11:00

Diego Maradona tagadja lánya azon állítását, miszerint haldokolna. Giannina Maradona korábban azt nyilatkozta, hogy apja „belülről haldoklik”, de ezt a világbajnok labdarúgó egy Youtube-ra feltöltött videóban cáfolta, írja a Sky News.

A videóban Maradona elmondta, hogy egyáltalán nem haldoklik, és teljesen békésen alszik, mert  dolgozik. Néhány hónapja vette át az argentin bajnokságban szereplő Gimnasia la Plata csapatának irányítását. Az egészségi állapotáról azt mondta, hogy nagyon-nagyon egészséges, a szerencséje pedig egy darabig még nem hagyja el.

Az 59. születésnapját a múlt héten ünneplő klasszis hozzátette, hogy nem érti lánya szavait, vagy hogy mire akart utalni. A videóban azt is elmondta, hogy mindent, amit az élete során keresett, el fogja adományozni.

A 30 éves Giannina Maradona, aki korábban a Manchester City és az argentin válogatott csatárának, Sergio Agüerónak volt a felesége, a múlt héten aggodalmát fejezte ki apja egészségi állapotáról a közösségi médiában. Az írta, hogy „azért nem haldoklik, mert a teste úgy döntött, hogy belülről öli meg őt, és ezt nem veszi észre”, valamint hogy imádkozzanak az apjáért.

Rovatok