Index Vakbarát Hírportál

Sahin lerúgta a Gladbach egyik legjobbját, Bénes Lászlót

2019. november 10., vasárnap 15:59

Az Európa Ligában csoportkörös Mönchengladbach hozta a hazai győzelmet a Werder Bremennel szemben vasárnap kora délután, ezzel megerősítette vezető helyét a Bundesligában.

stat

A Gladbach egy perc alatt két gólig jutott az első félidőben, ami jelentősen hozzájárult a meccs hangulatához. Különösen, mert a brémaiak ugyan szépítettek még a szünet előtt, a játékvezető visszanézte a gólt, és az akció közbeni szabálytalanság miatt elvette a találatot. Utána szintén videóról adott egy büntetőt, de azt meg Klaasent hagyta ki a második félidő elején. Így összességében megszorítani sem tudta az előző öt meccsén egyaránt döntetlenező Werder a hazai csapatot.

A Mönchengladbach nagy vesztesége, hogy a korábban Győrben is megforduló 22 éves Bénes Lászlót le kellett cserélni, mert Sahin lerúgta, amikor megiramodott. Sahin sárgát kapott, Bénes viszont nem tudott ráállni a bal lábára, a bokáját érte el a rossz becsúszás.

Az első gól előtt a csallóközi Bénes lőtte középre tökéletesen a labdát, veszélyesen futballozott, fontos játékosa a csapatnak, ahogy a szlovák válogatottnak is az lehetne, de nem úgy tűnt a jelenet után, hogy játszani tud a horvátok elleni Eb-selejtezőben.

A másik két vasárnapi meccsen: Freiburg-Frankfurt 1-0, Sallai Roland végig a pályán volt, a Leverkusen 2-0-ra nyert Wolfsburgban.

Rovatok