Index Vakbarát Hírportál

C. Ronaldo rövidre zárta a csereincidenst

2019. november 11., hétfő 14:32

Nem ült le a kispadra, azonnal az öltözőbe szaladt Cristiano Ronaldo vasárnap este, amikor a Juventus-edző, Maurizio Sarri már az 55. percben lecserélte a Milan elleni bajnokin. Az állás 0-0 volt, a döntés láthatóan nem tetszett a szupersztárnak.

A rangadót aztán épp Dybala góljával nyerte 1-0-ra a Juve, Ronaldo pedig hétfő délelőtt lezárta az ügyet. Az Instagramjára posztolt egy képet magáról a meccsen, alá azt írta: "Nehéz mérkőzés, fontos győzelem". 

A cseréről nem beszélt, de az olasz sajtó úgy értelmezi, ezzel vége is a balhénak, ugyanis Sarri sem szólt negatívan egy pillanatig sem Ronaldóról, sőt, elárulta, futballistája nem volt 100 százalékos állapotban.

Ronaldo probléma? Ellenkezőleg. Először is köszönet jár neki, hogy egyáltalán rendelkezésre állt, pedig nincs kiváló erőnléti állapotban. Úgy gondoltam, jobb ha lecserélem, mert úgy tűnt, nincs teljesen jól. Edzésen rúgást kapott a térdére, emiatt nem tudott megfelelően edzeni. De mindent elkövetett azért, hogy készen álljon a játékra. Öt perc harag, ez nálam belefér. Az is öröm egy edző számára, ha valaki dühös, amikor lejön a pályáról. Az ellenkezője jobban nyugtalanítana

- nyilatkozta a Skynak Sarri.

Rovatok