Index Vakbarát Hírportál

Eligazolt Fradi-játékos: csak az én tökeimet szorongatják, csak én vagyok az áruló

2019. november 13., szerda 10:06

A Fehérvárhoz távozott Petrjak zokon vette, hogy nem kapott aranyérmet a bajnoki cím után.

Keserűen nyilatkozott a Borsnak Ivan Petrjak, a Ferencváros korábbi játékosa. 

"Alighogy távoztam, mindennek elmondtak, bajszot rajzoltak az öltözőben a képemre, leragasztották a mezszámomat. Hiába ment el a fél csapat rajtam kívül, csak az én tökeimet szorongatják, a mai napig engem szidalmaznak, csak én vagyok az áruló"

- mondta az ukrán légiós. 

A sztori előzménye, hogy  szezon közben kiderült, a Sahtar Donecktőlkölcsönben szereplő 25 éves ukrán a következő, azaz a mostani bajnokságban nem a zöld-fehéreknél, hanem a nagy rivális Fehérvárnál fog játszani.  Ezen eléggé berágott a Fradi, Kubatov Gábor klubelnök kijelentette, hogy soha többé nem adnak el játékost a Fehérvárnak. 

Petrjak azt is zokon vette, hogy nem kapott aranyérmet a bajnoki cím után, pedig több mint 20 meccsen lépett pályára, tehát alaposan kivette részét az elsőségből. A játékos elmondása szerint egyedül az edző, Szerhij Rebrov szerette, a játékostársaival nem jött ki. 

A legfontosabb érmet, jutalmat azért megkaptam, hiszen öt hónapja született a kislányom, hadd lógjon csak az ő nyakukban a többi arany. Már nem érdekel ez az egész. Minden jót gyorsan elfelejtenek, csak a rosszat őrizték meg rólam, ez az igazság

A klub álláspontja szerint az MLSZ határozata miatt nem kapott érmet az ukrán, voltak más játékosok is, akik ugyanígy jártak. 

(Borítókép: A gólszerzõ ferencvárosi Tokmac Chol Nguen (b) és csapattársa Ivan Petrjak a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójában játszott Ferencváros - MOL Vidi FC mérkõzésen a Groupama Arénában 2019. április 20-án. MTI/Kovács Tamás)

Rovatok