Index Vakbarát Hírportál

Redknapp: Az Arsenalnál Szaddamnak is drukkolnának

2019. november 21., csütörtök 11:15

Mauricio Pochettinót a hét közepén rúgták ki a Tottenham Hotspurtól - és nevezték ki a helyére José Mourinhót -, ezzel a menesztett tréner a legkeresettebb futballmenedzserré vált.

Korábban felmerült a neve

Az idősödő angol edzőlegendát, Harry Redknappet az sem lepné meg, ha Pochettino az Arsenalnál kötne ki. Abból a szempontból egyértelmű a dolog, hogy az Arsenalnál egyre inkább kiáll Unai Emery rúdja, a spanyollal csak szenved a csapat, de ha azt nézzük, hogy az Arsenal és a Tottenham olyan Londonban, mint Pesten a Fradi és az Újpest, már kicsit bonyolultabbnak tűnik a váltás.

Csak nem Redknapp szerint, aki a Talksport egyik podcastjában egészen bizarr analógiával állt elő Pochettino helyzetére.

Lesz jó pár klubelnök, aki már azon agyal, hogy tudná őt megszerezni. Micsoda igazolás lenne! Londonban van néhány klub, amire rájár a rúd mostanában. Miért ne mehetne például az Arsenalhoz? Azt hiszik, az Arsenal-fanek nem szeretnék? Ha Szaddam Huszeint vitték volna oda, és vele kezdenek el nyerni, a kutyát nem izgatná a dolog. Ha hétről hétre győznének, azt énekelnék, 'Szaddam az egyetlen'

- elemezte a helyzetet összetéveszthetetlen stílusában Redknapp.

Redknapp korábban edzette a Bournemouth-t, a West Hamet, a Portsmouth-t - kétszer -, a Southamptont, a Tottenhamet, a Queens Parkot, a jordán válogatottat és legutóbb a Birmingham Cityt. Már 72 éves, két éve nem vállalt munkát. Legnagyobb eredménye az FA-kupa-győzelem, amit a Portsmouth-szal szerzett 2008-ban.

Rovatok