Index Vakbarát Hírportál

Ibrahimovic közelít a Milanhoz

2019. november 21., csütörtök 08:29

A Milan vezetői szerdán találkoztak Zlatan Ibrahimovic ügynökével, Mino Raiolával, hogy érdeklődjenek a futballsztár helyzetéről, értesült a SkySports.

A csatorna úgy tudja, konkrétum még nincs a svéd visszatérésére, de a kapcsolatfelvétel megtörtént, a vezetők arról tájékozódtak, milyen feltételekkel tudják újra leigazolni a klubhoz a futballistát. A dolguk némileg egyszerű, Zlatannak nincs klubja, így csak vele kell megállapodniuk.

A 38 éves csatár pár hete végzett az LA Galaxynél, újra Európában akar játszani. A Bologna képviselője, a korábbi játékos, Marco Di Vaio kiutazott a játékoshoz Amerikába tárgyalni, amit Ibra nagyra értékelt, de természetesen más ajánlatot is meghallgat, pláne, ha egy nagyobb klubtól jön, pláne, ha a Milantól, ahol egyszer már szerepelt.

Ibrahimovic 2010 és 2012 között volt a Milannál, az első évben bajnokságot nyertek. Valójában az ő távozásával kezdődött a sztárcsapat leépülése, ami jelenleg is tart, sőt, talán most van a mélypontján: pár hete edzőváltás volt az egyesületnél, ami csak a 14. a bajnokságban.

A szurkolók szerint a legjobb, ami most történhetne velük, az a szupersztár visszatérése.

Rovatok