Index Vakbarát Hírportál

Megint 4-0-ra nyert beugró edzőjével a Bayern

2019. november 23., szombat 17:37 | aznap frissítve

Egyelőre remekül alakul a Niko Kovač kirúgása után ideiglenesen megbízott Bayern-edző kezdése, Hans-Dieter Flick irányításával ugyanis háromból három meccset nyert a müncheni csapat, ezeken pedig 10-0-s gólkülönbséget hoztak össze. A legutóbbi siker a Fortuna Düsseldorf szombati legyőzése volt, előtte a Dortmundot is 4-0-ra verték még a válogatott meccsek miatti szünet előtt.

A Bayern elég gyorsan vezetéshez jutott, a 11. percben Benjamin Pavard talált be, de a félidőre már 3-0-ra vezettek Corentin Tolisso és Serge Gnabry újabb góljaival. A végeredményt aztán Philippe Coutinho állította be a 70. percben, így a Bayern hibátlan a Frankfurt ellen elszenvedett 5-1-es vereség óta.

Düsseldorf-Bayern 0-4

Ezzel a sikerrel a második helyen áll a Bayern a Bundesligában, de ennél is fontosabb, hogy mivel a listavezető Borussia Mönchengladbach kisebb meglepetésre kikapott az Union Berlin otthonában, a Bayern hátránya már csak 1 pont a második helyen.

.

Ugyanekkora különbségre zárkózott fel Gulácsi Péter és a jelenleg sérült Willi Orbán csapata, az RB Leipzig, amely 4-1-re verte a kiesőhelyen álló Kölnt a késő délutáni meccsen.

A többi bajnoki esélyes közül nyert a Schalke 04 (2-1-re) a Werder Bremen ellen, a Freiburg viszont csak döntetlent játszott a Bayer Leverkusennel. A Borussia Dortmund még pénteken játszott 3-3-at a Paderbornnal, 0-3-as hátrányból felállva.

Eredmények

Rovatok