Index Vakbarát Hírportál

Ötgólos meccsen ugrott újra az NB I. élére a Fradi

2019. november 24., vasárnap 20:23

A Ferencváros 3-2-re legyőzte a ZTE-t az NB I. 13. fordulójában, és visszavette a vezetést is a Mezőkövesdtől úgy, hogy egy meccsel kevesebbet játszott a többi klubnál. 

A Fradi már az első helyzetéből betalált, az ötödik percben Boli indult meg középen, megtalálta a rést a védők között, majd a kilépő kapus mellett keresztbe lőtt.

A 10. percben megint ő tört be a 16-osra, de Devecseri felvágta, így büntetőhöz jutott a Fradi. Isael állt oda a lövéshez, de kihagyta. 

Nem sokkal később Tokmac javított, egy remek átadással lépett ki a védők mögül, és gurította kapuba a labdát. A ZTE elég gyorsan válaszolt, a 18. percben Radó hintáztatta meg védőjét és lőtt kapuba.

A Fradi még a félidő legvégén belőtte harmadik gólját. A jobb szélen Lovrencsics emelte Isael elé, aki befűzte magát a kapuig, majd a kapust becsapva a rövid sarokba passzolt.

A meccset még nyílttá tudta tenni a ZTE, a 60. percben Bobál talált közelről kapuba. Dibusz kapus Stieber távoli lövését még kiütötte, de a kipattanóra érkező Bobálnál már tehetetlen volt. A meccs utolsó harmadában a ZTE-nek volt több helyzete, de vagy Dibusz védett, vagy a kapufa mentette meg a Fradit, ami már 43 meccse nem kapott ki pályaválasztóként az NB I.-ben.

stat

tabella

Rovatok