Index Vakbarát Hírportál

Hiába rúgott 7 perc alatt 3 gólt a ManUtd, nem nyert

2019. november 24., vasárnap 19:40

A Manchester United közel volt egy újabb kínos vereséghez, de végül fordulatos meccsen 3-3-t játszott a Sheffield Uniteddel a Premier League 13. fordulójában.

A hazai Sheffield kezdte jobban a meccset, mindjárt nyomás alá került a manchesteri kapu, a 10. percben még De Gea dupla védése mentette meg a góltól.

A 19. percben már ő sem segíthetett.  A bizonytalankodó, utolsó védőként visszafutó Phil Jones mellett Mousset vitte el a labdát, majd válogathatott kinek passzolja be középre. Lundstramé volt az első lövés, de az még kijött De Geáról, a kipattanót viszont már Fleck belőtte.

A 1-0-s első félidő után a második elején is a Sheffield irányított. A United labdát vesztett a támadó harmadban, a hazai csapat pedig gyorsan megkontrázta. Fleck adott bal szélről halálpontos indítást Mousset-nek, aki egy tökéletes lapos lövéssel és góllal fejezte be az akciót.

A United a félidő második felében megrázta magát, és megfordította a meccset. A 72. percben a 19 éves Brandon Williams ünnepelhette első manchesteri gólját. Egy védők által kifejelt labdát kezelt le, majd vágta kapuba laposan 12 méterről.

Öt perccel később a csapat egy másik tinédzsere, Greenwood talál kapuba. Megint a jobb oldalon vezette az akciót a United, aminek a végén Rashford adott be középre laposan. Az érkező Greenwood öt méterről lőtt lendületből kapuba.

A 79. percben már Rashford lőtte a gólt, középen érkezett, Jamestől kapott jó passzt, nem hibázott a ziccerhelyzetben.

Hiába a manchesteri feltámadás, a meccs utolsó perceiben a Sheffield megmentett egy pontot. A 90. percben Oliver McBurnie vágott egy gólt a kapu előtti kavarodásban. 

A Sheffield a plusz egy pontjával a hatodik helyre lépett, a Manchester United a kilencedik.

stat

Premier League, 13. forduló:

    szombaton játszották:

    hétfőn játsszák:

állás

Rovatok