Index Vakbarát Hírportál

De Bruyne csodagólja nem ért győzelmet

2019. november 30., szombat 15:59

A hét közben a Sahtar Donyecket nem tudta verni a Manchester City a Bajnokok Ligájában, most a Premier League szombati nyitómeccsén is elmaradt a csapat győzelme.

Kétszer is vezettek a Newcastle stadionjában, de a hazaiak mindkétszer egyenlítettek. Sterling vezető góljára három perc múlva egy szép támadás jött, és Willems a kapu bal alsó sarkába vágta a labdát.

A City mezőnyfölényben volt, de sokig nem jelentett veszélyt, mígnem Kevin de Bruyne mellel vett át egy kipattanó labdát, és a 82. percben nagy erővel lőtte vissza 20 méterről, és a felső kapufa segítette a gólvonal mögé a labdát.

De Bruyne bevágta

Hat perc sem telt el, amikor a City védelme nem figyelt egy oldalszabadrúgásra, amit nem beíveltek, hanem Shelvey elé gurítottak középre, aki a kaputól 25 méterre lőtt, és a kapu jobb sarkába csapódott a labda. De Bruyne egy tökéletes passzt adott még, de Sterling nem tudta hat méterről a kapuba lőni a labdát, Dubravka kapus rávetődött.

A City már nyolc pontos hátrányban van a Liverpoollal szemben, és a Leicester is visszaelőzheti vasárnap.

stat

A Liverpool 2-1-re verte a Brightont, a Chelsea hazai pályán bukott el a West Hammel szemben (0-1). A Tottenham 3-2-re verte a Bournemouth-t.

Borítókép: Lee Smith/Action Images/Reuters

Rovatok