Index Vakbarát Hírportál

Még a bíró is lefutotta a lest reklamáló védőket

2019. december 5., csütörtök 23:11

A Newcastle United megszakította a Sheffield United hétmeccses veretlenségi sorozatát a Premier League 15. fordulójában, és egy meglehetősen vicces gólt is összehozott.

A Newcastle már a 15. percben vezetett Saint-Maxim remek fejesével, majd a második félidőben a második gólját is megrúgta a vendégcsapat.

stat

A 70. percben a Newcastle térfelének közepéről indult az akció, egy előrevágott labdát Carroll csúsztatott meg a félpályánál, amire középen Jonjo Shelvey startolt rá, és próbálta kihasználni az előtte megnyílt folyosót. Három védő úgy próbálta megelőzni a gólt, hogy látványosan lest reklamált – partjelző zászlója fent volt –, de még akkor sem nagyon akarták üldözni Shelveyt, amikor a bíró is jelezte, hogy mehet tovább az akció. Attwell játékvezető viszont robogott tovább, Shelvey után ő ért a 16-oshoz. 

Később videóbíróval is megnézték az akciót, és helyben hagyták a gólt, ezzel alakult ki a 2-0-s végeredmény.

Az Arsenal először játszott otthon Unai Emery kirúgása után, de a megbízott edzővel, Fredrik Ljungberggel sem megy a londoni csapatnak. A hétvégén 2-2-s döntetlen játszott a londoni klub, most pedig 2-1-re kikapott a Brightontól

Premier League, 15. forduló:

    szerdán játszották:

    kedden játszották:

Tabella:

Rovatok