Index Vakbarát Hírportál

Ronaldo kiakadt a pályára berohanó rajongók miatt

2019. december 12., csütörtök 08:45

A Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó játéknapján a Juventus Cristiano Ronaldo és Gonzalo Higuain góljaival 2-0-ra nyert a Bayer Leverkusen otthonában, és megnyerte a D csoportot. Ennek ellenére Ronaldo öröme nem volt teljesen felhőtlen a meccs után, mert egy túlzottan is tolakodó rajongója „támadt” rá, írja a Mirror.

A mérkőzés lefújása után a portugál világsztár a csapattársaival pacsizott, amikor egy rajongója bejutott a Bay Arena játékterére, és váratlanul meglepte Ronaldót, hátulról megragadta a vállát, és erőszakosan szelfizni akart vele. Az ötlet, és annak kivitelezése egyáltalán nem nyerte el Ronaldo tetszését, a betolakodót végül egy rendező rángatta le róla.

Ronaldo frusztrációját meg is lehet érteni, mert ez nem az első ilyen eset volt szerda esti meccsen. A 75. percben, amikor megszerezte a Juventus vezető gólját, egy Juventus-mezes szurkoló szintén berohant a pályára, hogy megölelje őt. Nem sokkal később egy újabb néző szaladt be a pályára, és egyenesen Ronaldo felé tartott, de őt sikerült még időben lekapcsolni a rendezőknek. Nem csoda tehát, hogy a harmadik rajongó után kissé elszakadt a cérna Ronaldónál.

b04-juventus

Rovatok