Index Vakbarát Hírportál

Ronaldo duplázott, simán nyert a Juventus

2019. december 15., vasárnap 19:01

A Juventus könnyedén, 3-1-re nyert az Udinese ellen, míg a Hellas Verona háromgólos hátrányt ledolgozva játszott döntetlent a Torinóval az olasz futballbajnokság 16. fordulójában.

A Juventus az Internazionale mögé, a második helyre szorult a bajnokságban, de egy győzelemmel már ebben a fordulóban első helyet érhetett. A 15. helyről startoló Udinese nem is volt megoldhatatlan feladat.

A Juve a 9. percben szerzett vezetést, a 16-oson belül Dybala próbált meg lekezelni egy hosszú átadást, ez nem sikerült tökéletesen neki, de a labda pont Cristiano Ronaldo elé pattant, és lövésével mindenkit meglepett.

A második gól is Ronaldóé volt, Higuaín indította, remek labdát adott a bemozgó csatárnak a 37. percben.

A harmadik gól is még az első félidőben született, Bonucci talált be fejesből egy szöglet után. Az Udinese csak a második félidő hajrájában, a 94. percben szépített, és lett 3-1 a végeredmény.

stat

A Torino bő egy óra alatt háromgólos előnyt szerzett a Veronával szemben, Ansaldi duplájéa és Bereguer gólja kellett ehhez, de negyedóra alatt látványosan összeomlott. A 69. percben Pazzini szépített büntetőből, majd Verre és Stepinski is betalált.

stat

Az AC Milan nem tud elmozdulni a középcsapat státuszból, csak 0-0-ra volt képes a Sassoulóval. A Bologna 2-1-re verte az Atalantát.

Frissítés: Az Internazionale korán vezetést szerzett a Fiorentina ellen, de nem tudta megtartani egygólos előnyét, a 92. percben Dusan Vlahovic szólójával egyenlítettek a hazaiak. Vlahovic a félpályáról sprintelt a kapu közelébe, és onnan éles szögből tekerte el a kicsit kint álló kapus mellett a labdát. 

A döntetlen miatt már pontegyenlőség van a Juventus és a Internazionale között.

Serie A, 16. forduló:

szombaton játszották:

    hétfőn játsszák:

Tabella

Rovatok