Index Vakbarát Hírportál

Bámulatos öngólt hasalt a Manchester United védője

2019. december 15., vasárnap 17:36

A Manchester United továbbra is csak szenved az angol futballbajnokságban, csak 1-1-et játszott a kiesési zónától menekülő Evertonnal a 17. fordulóban. A Tottenham is sokáig döntetlenre állt, végül a 91. percben nyert 2-1-re a Wolverhampton Wanderers ellen. 

A Manchester United sorozatban a 12. olyan meccsét játszotta, amikor gólt kapott. Hasonlóra utoljára 1971-ben volt példa, de Ole-Gunnar Solskjaer edző nemcsak a védelemmel, de a támadósorral sem lehet teljesen elégedett. 

stat

A United a 36. percben kapott gólt, egy szöglet után saját védőjéről, Lindelöfről pattant kapuba a labda. A hátvéd a beadásnál mintha elaludt volna, csak akkor rezzent meg, amikor eltalálták, de már későn eszmélt ahhoz, hogy mentsen, simán besodródott hasáról labda.

Az egyenlítő találat a 77. percben született, Greenwood a 16-osnál kapott jó labdát Jamestől, majd laposan a bal alsó sarokba lőtt.

A Manchester United jelenleg a hatodik bajnokságban, 25 pontot szerzett, az Everton 15 pontjával a 17. helyen áll.

A Tottenham eddig három bajnokit játszott José Mourinho vezetésével, és nem sokon múlott, hogy egy döntetlenje is legyen az edzőnek. Csapata már korán vezetést szerzet, Lucas Moura talált be a 8. percben, de 65. percben Traoré egyenlített a Wolverhamptonból, 18 méterről lőtte ki a jobb felső sarkot. Az utolsó szó a Tottenhamé volt, a 91. percben a védő Verthonghen fejelt kapuba, elég távolról, a 11-es pont mellől. 

A győzelemmel a Tottenham az ötödik, egy ponttal előzi meg a Manchester Unitedet, a Wolverhampton a nyolcadik, de 24 pontjával még tapad a nagy csapatokra. 

stat

Premier League, 17. forduló:

szombaton játszották:

később:

hétfőn játsszák:

Tabella:

Rovatok