Index Vakbarát Hírportál

A Liverpool élőben nézi majd, ahogy a Liverpool játszik

2019. december 17., kedd 14:20

A Liverpool futballcsapatának 24 órán belül két földrészen két meccse van, így az a furcsa helyzet állt elő, hogy a klub játékosai élő adásban nézhetik saját meccsüket, írja az ESPN.

A Bajnokok Ligája-győztes klub kedden az angol ligakupában az Aston Villával, míg szerdán a klubvilágbajnokságon a mexikói Monterrey-jel játszik Katarban. Ugyanaz a csapat, még ha az utazást meg is tudná oldani, nem bírná el a kettős terhelést, a Liverpool így kettéosztotta keretét.

Az Aston Villa ellen az U23-as csapat áll ki Neil Critchley edző vezetésével, míg Katarban Jürgen Klopp irányítja az erősebb játékoskeretet. Klopp már közös meccsnézést hirdetett csapatának a szállásukon, így a liverpooliak nézhetik a Liverpoolt. Előtte pedig a katari Kalifa Stadionban lesznek, ahol az első elődöntőt játssza a brazil Flamengo és a szaúdi al-Hilal.

„Este az első elődöntővel kezdünk a stadionban, szerintem ez lehetséges, aztán egy kicsit korábban eljövünk, és leülünk a tévék elé meccset nézni" – mondta Klopp.

Az U23-asoknak azért sem lesz könnyű dolguk, mert Klopp Curtis Jonest és Neco Williamst is elvitte Katarból, de az edző szerint még így is van esélyük a fiataloknak.

„Ha a srácok helyében lennék, pokolian izgulnék, pokolian várnám, aztán futnék az életemért. Minden gondolatunk velük lesz, a tapasztaltabb játékosok is várják a meccsnézést, innen fognak kiabálni nekik" – mondta az edző.

Critchley pedig arról beszélt, hogy néhány U23-as a saját szervezésében az Aston Villa elleni meccs után repülőre ül, hogy megnézzék a Liverpoolt a klub-vb-n

Rovatok